Verdens bedste kontorfællesskab i Aarhus

Tomorrow Agency Office tilbyder leje af kontor i et mindre kontorfællesskab i Aarhus, hvor vi lægger vægt på fællesskabet, selv om vi har vores egne kontorer. Derfor har vi gjort plads til lounge, et stort lokale til møder, fælles frokost m.m., samtidig med, at vi fast sætter tid af i kalenderen til sociale og faglige arrangementer. Du har selvfølgelig adgang til lokalerne døgnet rundt, og skal hverken betale ekstra for mødetid eller internet. Med i den yderst konkurrencedygtige pris, får du te- og kaffeordning med friskbrygget kaffe fra husets eget kafferisteri – og ikke mindst godt selskab.

Kontorfællesskab

Med ekstra tryk på fællesskab. Det kan være at have nogen at spise frokost med, snakke løst og fast med over en kop kaffe, eller holde Julefrokost sammen med. Det kan også være at mødes til et arrangement om noget fagligt, som når vi inviterer gæster til at komme og dele deres viden med os. Der vil derfor også være rig mulighed for at netværke med en stor diversitet af kompetencer og professioner.

Kontorfællesskabet strækker sig fra 2. til 3. sal hvor kontorerne er fordelt ud. Loungen befinder sig på 2. sal hvor mødelokale og fællesspisning foregår på 3. sal.

Lidt stemningsbilleder fra vores Julefrokost 18.

Hos os

Vi lægger vægt på en autentisk og kreativ atmosfærer, hvor det ikke nødvendigvis er de skarpe rene linjer eller store polerede glasfacader der præger arbejdspladsen. Vi byder derimod op til et socialt, men også særdeles professionelt kontorfællesskab, hvor der er plads til både åbne og lukkede døre. Tomorrow Agency Office holder dørene åbne, og du skal være mere end velkommen til at kigge forbi – der er som regel kaffe på kanden.

Hos os kan du få lov til at personliggøre dit eget kontor. Det kan være råt, unikt eller med helt klare linjer. Du skal kunne føle dig hjemme selvom der er flere forskellige virksomheder omkring dig.